MERSİN’DE JANDARMADAN TOPLU TAŞIMADA SİVİL DENETİM

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri okul servisleri, şehiriçi ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan araçlarda sivil denetim gerçekleştirdi.

Gündem Yayın: 22 Eylül 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 22.09.2021 08:56:21
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

 İl genelende okul servis araçları ile şehir içi ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan araçların karıştığı trafik kazalarını engellemek, vatandaşların güven içerisinde seyahat etmelerini sağlamak maksadıyla Mersin İl Jandarma Komutanlığında görevli trafik personeli tarafından sivil kıyafetli ve yolcu olarak denetim gerçekleştirildi.

Sivil görünümlü Jandarma personeli tarafından 5 Şehirlerarası yolcu otobüsü, 62 servis aracı ve 31 köy minibüsü denetlendi. Yapılan denetimlerin sonunda araç sürücüleri ve yolcular emniyet kemeri takmaları ve kurallara uymaları konusunda uyarıldı.

 Mersin İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan “Trafik Güvenliği Eylem Planı” kapsamında ilimizde trafikten kaynaklı can kayıplarını ve yaralanmaları en aza indirmek için her türlü tedbir, denetim ve bilgilendirme faaliyetleri arttırılarak devam edileceği bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.