MERSİN'DE KAÇAK ÜRETİM AV TÜFEĞİ SATIŞINA OPERASYON

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçak olarak av tüfeği üreten ve satış yapan şahıslara yönelik yapılan operasyonda 2 şüpheli yakalandı.

Asayiş Yayın: 15 Eylül 2022 - Perşembe - Güncelleme: 15.09.2022 11:15:20
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News
Konya da ikamet eden 2 şahsın kaçak olarak ürettikleri markasız ve seri numarasız av tüfeklerini maddi kazanç sağlamak amacıyla Mersin iline getirerek satacakları bilgisini elde eden Jandarma ekipleri şüpheli şahısların açık kimlik bilgisi ve kullandıkları aracı tespit ederek takibe başladı. Şüpheli şahısların kullandığı aracın Mut ilçesine gelmesi üzerine operasyon için düğmeye basan ekipler (2) şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Yakalanan şüpheli şahısların kullandığı otomobilde arama yapan ekipler değişik cins ve özellikte markasız ve seri numarasız kaçak üretim (36) adet ruhsatsız av tüfeğine el koydu. Yakalanan şüpheli işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.