MERSİN’DE LİSANSSIZ VE KAYIT DIŞI 33 BİN LİTRE MOTORİN ELE GEÇİRİLDİ

Mersin’in Akdeniz ilçesinde bir nakliye firmasının garajında lisanssız ve kayıt dışı 33 bin litre motorin ve 200 litre benzin ele geçirildi.

Asayiş Yayın: 22 Şubat 2022 - Salı - Güncelleme: 22.02.2022 11:18:06
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Mersin İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre;  Akdeniz ilçesi Karaduvar Mahallesinde bulunan bir nakliye firmasında piyasa fiyatının altında lisanssız ve kayıt dışı akaryakıt satışı yapıldığını tespit eden jandarma ekipleri,  satışı yapılan akaryakıta el koymak amacıyla operasyon düzenledi.

Nakliye firmasında Jandarma ekiplerinin yaptığı aramada; firmaya ait garaj içerisine gizlenmiş pompa düzeneği ile tanker ve bidonlarda satışa hazır halde 33 bin litre motorin ve 200 litre benzin ele geçirdi.

Lisanssız ve kayıt dışı akaryakıt pompasını mühürleyen ekipler firma sahibi 2 şahıs hakkında lisanssız faaliyette bulunmaktan dolayı idari para cezası uygulanmak üzere tutanak düzenleyerek Enerji Piyasası Düzenleme Kurumuna gönderdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.