MERSİN’DE OKUL SERVİSLERİ DENETLENDİ

Mersin haber/ Mersin’de okul servisleri jandarma trafik ekipleri tarafından denetlendi.

Asayiş Yayın: 28 Mart 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 28.03.2022 09:42:40
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Jandarma Trafik Timleri; 2021-2023 Trafik Güvenliği Eylem Planı kapsamında ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın daha güvenli bir şekilde evlerine ve okullarına gidebilmeleri amacıyla okul servis şoförleri, rehber personel, öğrenciler ve servisle ulaşım sağlayan öğretmen ve çalışanları denetledi.

Jandarma trafik timi personellleri,  221 Okul Servis Aracının Okul Servis Araçları Yönetmeliğine uygun olup olmadığı, araç sürücüsü ve rehberin gerekli özellikleri taşıyıp taşımadıkları, servis araçlarıyla ilgili gerekli belgelerinin olup olmadığının yanı sıra, farkındalık yaratmak amacıyla servis şoförlerinin alkol denetimleri yapıldı.

Denetim esnasında Jandarma ekiplerince öğrencilere maske, oyuncak ve çeşitli hediyeler dağıtırken servis sürücülerine de trafik kurallarına uymaları hususunda uyarılarda bulundu.

 Jandarma ekipleri 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı süresince öğrencilerin sağlıklı ve kazasız bir şekilde okullarına ve evlerine gidebilmesi için trafik denetimlerinin devam edeceğini bildirdi.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.