MERSİN’DE ORMANLIK ALANA HİNT KENEVİRİ EKEN ŞAHISLAR YAKALANDI

Mersin'in Mezitli ilçesinde bir evin bahçesinde ve yakın bölgedeki ormanlık alanda 784 kök kenevir bitkisi ile 2 kilo 185 gram kubar esrar ele geçirildi.

Asayiş Yayın: 05 Temmuz 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 05.07.2021 11:15:27
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Mersin İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, ekiplerin uyuşturucu madde imal ve ticaretini yapan, uyuşturucu madde elde etmek amacıyla yasadışı kenevir ekimi yapan şahıslara yönelik çalışmalar neticesinde, Mezitli ilçesi Fındıkpınarı Mahallesinde 2 şahsın orman arazisine uyuşturucu elde etmek amacıyla kenevir bitkisi ektiği tespit edildi.

Bunun üzerine belirlenen adrese operasyon yapan jandarma ekipler, 2 kişiyi gözaltına aldı. Bölgede yaptığı aramalarda 784 kök kenevir bitkisi, 2 kilo 185 gram kubar esrar, 1 av tüfeği ele geçirdi.

Yakalanan şahısların Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan 1'i çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 1'i ise adli kontrolle serbest bırakıldı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.