MERSİN’DE SUÇ ŞEBEKESİ ÇÖKERTİLDİ

Mersin’in Anamur ilçesinde araç ve ev kurşunlayan 7 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalandı.

Asayiş Yayın: 06 Nisan 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 06.04.2022 20:19:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre;  Anamu Cezaevi lojmanlarında meydana gelen av tüfeği ile araç ve ikamet kurşunlanması, Anamur Belediye Başkan Yardımcısının aracının av tüfeği ile kurşunlanması ve Anamur Ceza İnfaz Kurumunda görevli İnfaz Koruma Memurunun silahla yaralanması olayları ile ilgili olarak Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Anamur Jandarma Komutanlığı ile eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyonda şüpheliler S.G.Y, T.A, Ç.Y, V.Y, İ.R, H.D, A.A isimli şahıslar yakalandı.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatlı av tüfeği, 1 adet ruhsatlı tabanca, 1 adet şarjör, 12 adet dolu fişek ve çeşitli dijital materyaller ele geçirilerek şüpheliler gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler Anamur Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Şüphelilerden A.A adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı, diğer şüpheliler S.G.Y, T.A, Ç.Y, V.Y, İ.R, H.D tutuklanarak cezaevine gönderildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.