MERSİN’DE TEMİZLEME-3 OPERASYONU 60 GÖZALTI

Mersin’de torbacılara yönelik gerçekleştirilen planlı Temizleme-3 operasyonunda 111 adrese eş zamanlı olarak yapılan opersyonda 60 şüpheli gözaltına alındı.

Asayiş Yayın: 09 Eylül 2022 - Cuma - Güncelleme: 09.09.2022 18:00:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Narkotik suçlar ile mücadelede  uyuşturucuyu sıfıra indirmek, 2022-2023 eğitim öğretim yılı açılış öncesi  gençlerimizin güvenliği ve sağlığının koruması amacıyla (TEMİZLEME-3)  operasyonu gerçekleştirildi.

 Temizleme-3 operasyonu; uzun süreli takip ve projeli çalışmalar sonucunda,1500 polis memurunun katılımıyla, helikopter ve drone destekli toplam 111 adrese eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Torbacı olarak adlandırılan uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen  Temizleme -3 operasyonu neticesinde; 60 şüpheli şahıs gözaltına alındı,

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 2 adet tabanca, bir adet uzun namlulu silah ve uyuşturucu madde bulundu.

SON 6 AYDA 1 TON UYUŞTURUCU YAKALANDI

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü sadece son 6 ay içerisinde farklı cins ve türde yaklaşık 1 tonuyuşturucu yakalanarak gençlerimize ulaşması engelledi.

2022 yılı içerisinde planlı operasyon neticesinde il genelinde uyuşturucu suçlarından 3 bin 792 şahıs yakalanarak  adli mercilere intikal ettirilmiş ve 285’i tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.