MERSİN’DE TERÖR OPERASYONU

Mersin'de terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan 'ın 15 Şubat’ta yakalanarak yurda getirilmesinin yıl dönümünde eylem hazırlığı içerisinde oldukları belirlenen örgüt üyelerine yönelik operasyon düzenlendi.

Asayiş Yayın: 12 Şubat 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 12.02.2022 18:55:35
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
Google News

Mersin Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince, PKK/KCK ve YPG/PYD terör örgütlerine yönelik yürütülen çalışmada, 15 Şubat tarihinde terörist başının yakalanarak yurda  getirilişinin yıl dönümünde, örgütün kadın yapılanması TJA, gençlik yapılanması DGH oluşumları içerisinde yer alan ve eylem hazırlığı içerisinde olan 52 şüpheli belirlendi .

Şüphelilerin yakalanmasına yönelik 470 polisin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda 52 adrese eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi. Belirlenen adresler  tek tek arandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.