Mersin Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, Borsa Başkanı Murat Kaya’yı ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mersin Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, Borsa Başkanı Murat Kaya’yı ziyaret etti.

Gündem Yayın: 25 Mayıs 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 25.05.2022 18:41:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Borsa Başkanı Murat Kaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mersin Genç Girişimciler Kurulu üyeleri çalışmalarında başarılar diledi. Girişimci denildiği zaman, yenilikçi, hırslı ve azimli kavramlarının geldiğine işaret eden Başkan Murat Kaya “Genç girişimcilerimiz, geleceğin Türkiye’sin de önemli rol oynayacak müteşebbislerdir. Bizler ise iş dünyası olarak, girişimcilerin önünü açmak, gerektiğinde mentörlük yaparak yollarındaki engelleri kolaylıkla aşmalarını sağlamalıyız. Her bir girişimci, bölgesi ve ülkemiz adına çok değerli. Çalışmalarınızda başarılar diliyor, sizleri girişimciliğe olan desteklerinizden ötürü tebrik ediyorum “ dedi. Ziyarette, Mersin Genç Girişimciler İl İcra Kurulu Başkanı Osman Kiper, TOBB Genç Girişimciler Kurulu hakkında bilgiler vererek, 03 Haziran 2022 tarihinde Fikir Otobüsü Lise Projeleri kapsamında Fikir Otobüsü Liseler Arası Girişimcilik ve Yenilikçi Projeler Yarışması liseler arası fikir yarışmasından bahsetti. Ziyaret heyetind Mersin Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Osman Kiper’e kurul başkan yardımcısı Arda Balkış, İcra kurul üyeleri Berdan Kaya ve Merve As eşlik etti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.