MERSİN HABER/ BEKÇİLİĞİNİ YAPTIĞI AĞILDAKİ HAYVANLARI ÇALDI

Mersin'in Erdemli ilçesinde bekçiliğini yaptığı ağıldaki küçük baş hayvanları çalan şahıs jandarma tarafından yakalandı.

Asayiş Yayın: 06 Aralık 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 06.12.2021 16:28:15
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

Mersin İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklama ya göre Mersin’in Erdemli  ilçesi Tırtar mahallesinde bir vatandaşa ait ahırdan103 adet küçük baş hayvan çalındı. Bunun üzerine harekete geçen jandarma ekipleri çevredeki kamera kayıtlarını inceleyerek çalınan hayvanların bulunduğu ağılda bekçilik yapan şahsın hayvanları çaldığı ve başka bir şahsa sattığını tespit etti.

Jandarma  ekipleri  yaptıkları operasyonla çalıntı hayvanları ele geçirirken, iki şüpheli şahısı da göz altına aldı.  Çalınan hayvanlar sahibine teslim edilirken iki şüpheli çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.