MERSİN HABER/ ÇUKUROVA BASKETBOL, TÜRKİYE KUPASI'NDA YARI FİNALDE

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, Bitci Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek finalinde Hatayspor'u 81-58 mağlup ederek, yarı finale yükseldi.

Yayın: 24 Mart 2022 - Perşembe - Güncelleme: 24.03.2022 09:19:58
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Karşılaşmaya Asena Yalçın, Jasmine Thomas, Sinem Ataş, Temi Fagbenle ve DeWanna Bonner başlayan ÇBK, ilk periyotu 24-19 önde tamamladı. İkinci çeyrekte karşılıklı basketler bulan iki takım, soyunma odasına 33-33 beraberlikle gitti.

Üçüncü periyotta oyuna ağırlığını koyan Mersin temsilcisi skoru 62-47'ye getirip son bölüme önde girdi. Dördüncü çeyrekte farkı iyice açan Çukurova, müsabakayı 23 sayı farkla 81-58 kazandı. 

 

Bu sonuçla yarı finalde OGM Ormanspor'un rakibi olan ÇBK, yarın akşam 19.30'da Ankara temsilcisiyle mücadele edecek. Turuncu-lacivertliler bu maçı da kazanması halinde finale yükselecek ve Fenerbahçe Safiport-Nesibe Aydın müsabakasının galibiyle finalde karşılaşacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.