Mersin Haber/ ‘Doğa Bizi Çağırıyor’ Bu Kez ‘Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ Kapsamında Gerçekleşti

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi bünyesinde geleneksel hale getirilen ‘Doğa Bizi Çağırıyor’etkinlikleriyle vatandaşlar,her seferinde farklı yerleri deneyimlemenin keyfini yaşarken, doğayla da iç içe bir gün geçirme fırsatı buluyor.

Gündem Yayın: 26 Kasım 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 26.11.2022 11:19:09
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Tarsus’un Sağlıklı Mahallesi’ni gezdiler

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde gerçekleşen ‘Doğa Bizi Çağırıyor’ etkinlikleri kapsamında bu kez,Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı koordinasyonunda ‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ kapsamında,Tarsus’un Sağlıklı Mahallesi’ne gezi düzenlendi.

Gezide kadına yönelik şiddete farkındalık oluşturmak amaçlı bilgilendirme yapıldı

Geziye katılan vatandaşlar, Sağlıklı Mahallesi’nde Roma Kapısı’ndan geçerek antik yolu deneyimledi ve ardından Psikolog Yaren Kırat tarafından, kadına yönelik şiddete farkındalık oluşturmak amaçlı bilgilendirme yapıldı.

Gezide ayrıca Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası da sahne alırken, verdikleri konser ile ziyaretçiler keyifli bir gezi geçirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.