MERSİN HABER/ KAÇAK SİGARA OPERASYONO 4 GÖZALTI

Mersin'de sigara kaçakçılığına yönelik operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramada 3 bin 481 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Asayiş Yayın: 24 Eylül 2021 - Cuma - Güncelleme: 24.09.2021 10:46:37
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Mersin İl Jandarma  Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak tütün mamullerinin ulaşılabilirliğin engellenmesi ve kaçakçılığın önlenmesi maksadıyla çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda ekipler, Toroslar,Akdeniz ve Tarsus  ilçelerinde bazı şahısların kaçak sigara sattığı tespit edildi.

 Bunun üzerine belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 4 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin ev ve işyerleri ile sevkiyat için kullandıkları araçların gizli bölmelerinde yapılan aramalarda 3 bin 481 paket kaçak sigara, 10 bin adet bandrolsüz boş makaron ve bin dolu makaron ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 kişi, jandarmadaki işlemlerinin  ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrolle serbest bırakıldılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.