MERSİN HABER/ ZAFER KUPASI İÇİN TAKIMLAR TER DÖKÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Mahalleler Arası Geleneksel Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası’ futbol turnuvasında heyecan devam ediyor. Kurban Bayramı’nın 3’üncü gününde başlayan turnuvada, 3’üncü hafta mücadeleleri gerçekleştirildi.

Yayın: 19 Temmuz 2022 - Salı - Güncelleme: 19.07.2022 10:23:03
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’i sporun her alanında etkin hale getirmek amacı ile faaliyetlerine devam ediyor. Sporun birleştirici gücünü ön plana çıkarmak amacı ile Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen ‘Mahalleler Arası Geleneksel Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası’ futbol turnuvası heyecanı devam ediyor.

30 Ağustos 1922'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında Dumlupınar’da elde edilen Büyük Taarruz Zaferi’ni anmak amacı ile kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile düzenlenen turnuvanın 3’üncü haftasında 24 takım mücadele etti. 

Yayla için Fındıkpınarı’nı tercih edenlerin yoğun ilgi gösterdiği ve maçları ortalama 5 bin kişinin izlediği 30 Ağustos Zafer Kupası’nda üçüncü hafta mücadeleleri kapsamında, A Grubu’nda yer alan Gökçebelen ile Sarılar arasındaki karşılaşmayı Gökçebelen 5 – 2 kazanırken, yine aynı grupta yer alan Arslanköy ile Turunçlu arasındaki mücadeleyi Arslanköy 3 – 1, Emirler ile Kocayer arasındaki mücadeleyi ise Emirler 2 – 0 kazandı.

B Grubu’ndaki karşılaşmalarda ise Eski Mezitli Kocavilayet’i 4 – 0 yenerken, Değirmençay ise Akarca karşısında 3 – 0 galip geldi. B Grubu mücadeleleri kapsamında oynanan Çiftlikköy Tepeköy arasındaki mücadele ise 1 – 1 sonuçlandı.

C Grubu mücadeleleri kapsamında ise Çevlik  Arpaçsakarlar’ı 2 – 1 mağlup ederken, Menteş ile Uzunkaş arasındaki mücadele 1 – 1 sonuçlandı. Grubun son maçı olan Kuyuluk ile Çavuşlu arasındaki mücadele ise Kuyuluk’un 1 – 0’lık  galibiyeti ile sonuçlandı.

D Grubu mücadelelerinde Karahacılı Karaisalı’yı 1 – 0 mağlup ederken, Çavak ile Fındıkpınarı arasında oynanan karşılaşmayı Fındıkpınarı 3 – 1, Kaleköy ile Doğançay arasındaki karşılaşmayı ise Kaleköy 2 – 1 kazandı.

Hava ve zemin şartlarının uygun olmaması dolayısı ile ertelenen 1’inci hafta karşılaşmaları, 19 ve 20 Temmuz’da oynanacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.