MERSİN’İN 5 İLÇESİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 7 GÖZALTI

Mersin'de uyuşturucu madde kullanan, imal ve ticaretini yapan ve uyuşturucu elde etmek amacıyla yasa dışı ekim yapan şahıslara yönelik 5 ilçede operasyon yapıldı.7 kişi gözaltına alındı.

Asayiş Yayın: 18 Haziran 2021 - Cuma - Güncelleme: 18.06.2021 09:32:46
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Alınan bilgiye göre, Mersin’in  birçok bölgesinde il Jandarma ekipleri tarafından uyuşturucuya yönelik operasyon gerçekleştirildi. Bu kapsamda, Tarsus ilçesi Karsavran ve Kösebalcı Mahallesi'nde 4, Erdemli ilçesi Tömük Mahallesi'nde 1, Silifke ilçesi Atakent Mahallesi'nde 1, Yenişehir  ilçesi Değirmençay  Mahallesi'nde 1 şüpheli şahıs olmak üzere toplam 7 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ikamet adreslerinde yapılan aramalarda, 183 kök kenevir bitkisi, 50 gram metamfetamin, 300 gram kubar esrar, 59 gram bonzai, 42 gram esrar ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen 7 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.