MERSİN'İN 6 İLÇESİNDE TERÖR OPERASYONU

Mersin Haberleri/ Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri PKK/KCK/YPG silahlı terör örgütü adına faaliyetlerde bulunduğu belirlenen şüphelilere yönelik Mersin’in 6 ilçesinde eş zamanlı operasyon yapıldı.

Asayiş Yayın: 25 Mayıs 2021 - Salı - Güncelleme: 25.05.2021 11:53:36
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Alınan bilgiye göre; Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince PKK/KCK/YPG silahlı terör örgütünün faaliyetlerinin engellenmesi ve deşifre edilmesi maksadıyla yapılan çalışmalar neticesinde; Mersin ili Toroslar, Tarsus, Akdeniz, Mezitli, Yenişehir ve Silifke ilçelerinde, PKK/KCK/YPG Silahlı Terör Örgütü Üyesi olup örgüt adına Milis/İşbirlikçi faaliyetlerde bulunduğu tespit edilen (10) şüpheli şahsı yakalamak amacıyla Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Jandarma ekiplerince eş zamanlı operasyon başlattı.

Operasyon sonucunda PKK/KCK/YPG terör örgütü üyesi olan (10) şüpheli şahıs ikametgâhlarında yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarma operasyon düzenlen adreslerde yaptığı aramalarda ise çok sayıda dijital malzeme ve dokümanı ele geçirerek incelemek üzere el koydu. Yakalanan (10) şüpheli şahıs hakkında Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan adli tahkikat başlatılmıştır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.