MERSİN MERKEZLİ TERÖR OPERASYONUNDA , 7 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Mersin’de PKK/KCK terör örgütü adına milis/işbirlikçi olarak faaliyet yürüten şahıslara yönelik jandarma ekipleri tarafından opersyon yapıldı. Yapılan operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Asayiş Yayın: 29 Eylül 2022 - Perşembe - Güncelleme: 29.09.2022 11:17:07
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Mersin İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre;  PKK/KCK terör örgütü adına milis/işbirlikçi olarak faaliyet yürüten (7) şahsa yönelik operasyon düzenledi.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Mersin ve Şırnak illerinde Jandarma ekiplerince belirlenen 7 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda; terör örgütü içerisinde silahlı faaliyet yürüterek örgüt adına milis/işbirlikçi faaliyetlerde bulunduğu tespit edilen 7 şüpheli Jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyon düzenlenen şüphelilerin evlerinde yapılan aramada ele geçirilen çok sayıda dijital malzeme ve dokümana Jandarma tarafından el konuldu.

Yakalanan 7 şüpheli şahıs işlemleri tamamlanmak üzere Mersin İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.