MERSİN POLİSİ KAÇIRILAN 4 YAŞINDAKİ SURİYE UYRUKLU ÇOCUĞU KURTARDI

Mersin Polisi fidye almak için kaçırılan Suriye uyruklu 4 yaşındaki çocuğu kurtararak ailesine teslim etti. Olayı gerçekleştiren 2 şahıs yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Asayiş Yayın: 18 Ağustos 2020 - Salı - Güncelleme: 18.08.2020 18:54:50
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Yapılan açıklamaya göre Mersin Akdeniz ilçesi Çilek mahallesinde Suriye uyruylu 4 yaşındaki  H.A. isimli çocuk kimliği meçhul şahıslar bir araçla kaçırdı. Şüpheliler kaçırılan çocuğun  babası A.A’yı telefonla arayarak 250 bin TL  fidye istediler ve parayı gün içerisinde vermediği takdirde çocuğu öldürmekle tehdit ettiler.

Bunun üzerine harekete geçen Mersin Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışma neticesinde şüphelilerin kullandığı aracı tesbit ederek takibe aldılar. Durdurulan araçtaki şüpheliler yaya olarak kaçmaya çalışırken yakalandılar. Kaçırılan  4 yaşındaki  suriye uyruklu  H.A. araç içerisinde bulunarak ailesine teslim edildi.

Araçta  yapılan aramada bir tanesi fişek yatağında atıma hazır halde olmak üzere çok sayıda fişek ile 1 adet pompalı tüfek ele geçirildi. Yakalanarak gözaltına alınan Suriye uyruklu şüpheliler L.S. ve M.G. yapılan sorgularının ardından adliyeye sevk edildiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.