MERSİN SANAYİ SİTESİ’NİN 40 YILLIK YOL SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Sanayi Sitesi esnafının sorunlarını hızla çözüme kavuşturuyor. Sanayi Sitesi’ndeki yolları kışın çamurundan ve yazın tozundan kurtaran Büyükşehir, bölgede sıcak asfalt çalışması yapıyor. Esnaf, Sanayi Sitesi’nin 40 yıldır süren yol sorununu çözdüğü için Başkan Seçer’e teşekkürlerini iletti.

Ekonomi Yayın: 26 Ağustos 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 26.08.2020 09:39:43
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz İlçesi sınırlarındaki Mersin Sanayi Sitesi esnafının sorunlarını bir bir çözüme kavuşturuyor. döken Büyükşehir Belediyesi, Sanayi Sitesi’nde sıcak asfalt çalışması yaparak, esnafın 40 yıldır süren sorununu hızla çözüyor. Esnaf, çalışmaları yerinde inceleyen ve sorunları bizzat dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkürlerini iletti.

Başkan Seçer: “Biz bu hizmetleri yaptıkça daha mutlu oluyoruz”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Sanayi Sitesi’ndeki asfalt çalışmalarını yerinde inceleyip, çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunmuştu. Başkan Seçer, “Burada altyapının düzelmesi çalışan esnafımızın da işini kolaylaştıracak. Biz bu hizmetleri yaptıkça daha mutlu oluyoruz. Kentimiz adına, geleceğimiz adına daha da umutlanıyoruz” dedi.

“Aşırı tozlanma oluyordu”

Sanayi Sitesi’nde yaklaşık 20 yıldır esnaflık yapan Ali Ertan, aşırı tozdan dolayı işlerinin de zarar gördüğünü ancak bu sorunlarının çözüme kavuştuğunu belirterek, “Aşırı tozlanma oluyordu, bir de çok yoğun trafik akışı olduğu için sürekli problem yaşanıyordu. Yani dükkanın içinde toz oranı artıyordu. Daha önceden de iletilmiş, bizden önceki esnaflar da iletmişler. Biz de geçenlerde bir talebimizi ilettik. Asfalt dökülmesi iyi oldu” dedi.

“Çok sıkıntı yaşadık. İnşallah bu sorun çözülmüş olacak”

Mustafa Ertuğrul ise yıllardır çözülemeyen sorunu Başkan Vahap Seçer’in çözdüğünü vurgulayarak, “Kışın su birikintisinden dolayı çamurla mücadele ediyorduk. Yazın toz toprakla mücadele ediyorduk. Çok sıkıntı yaşadık. İnşallah bu sorun çözülmüş olacak. Çok güzel bir çalışma yaptılar. İstediğimiz gibi, dükkanın önüne kadar da kapattılar. Çalışma gayet güzel, memnun kaldık” diye konuştu.

“Biz sürekli buradan iş yüklüyoruz”

Ali Kuşoğlu da Sanayi Sitesi’nde 18 yıldır marangozculuk yaptığını ve çalışmalardan memnuniyet duyduğunu belirterek, “Burası çok berbattı. Büyük çukurlar vardı. İki tane araba yan yana geçemiyordu. Alt taraf berbattı. Buradan gelip geçen de oluyor, sanayi insanları gelip alışveriş yapıyor. Biz sürekli buradan iş yüklüyoruz. Günlük en azından 2-3 tane kamyon giriyor buraya. Teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.