MESKİ, TARSUS’TA İÇMESUYU ŞEBEKELERİNİ YENİLİYOR

Mersin’in her köşesinde yaptığı yatırımlara yenilerini eklemeye devam eden MESKİ, Tarsus ilçesiKaleburcu, Toros ve Mücahitler Caddeleri’nde içmesuyu şebeke yenileme çalışmalarını tamamladı. Yapılan çalışmalarla bölgedeki vatandaşlar daha kaliteli içmesuyuna kavuştu.

Gündem Yayın: 05 Eylül 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 05.09.2022 09:58:54
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
Google News

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Tarsus ilçesiKaleburcu, Toros ve Mücahitler Caddeleri’ndeiçmesuyu şebeke yenileme yapım işini tamamladı. Bu sayede mahalle sakinleri, daha kaliteli içmesuyuna kavuşmuş oldu.

MESKİ’nin yatırım bedeli 2 milyon 184 bin lira olan yapım işi kapsamında, 6 bin 6 metre muhtelif çaplarda HDPE (Yüksek Yoğunluklu Polietilen) boru ile içmesuyu şebekesi yenilendi. MESKİ’nin yapmış olduğu çalışma ile bölgedeki vatandaşlara daha sağlıklı su temin edilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.