MESOB, BAŞKAN TALAT DİNÇER'LE YENİDEN YOLA DEVAM DEDİ

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin geçtiğimiz gün yapılan ve rekor sayıda katılımın olduğu seçimde mevcut başkan Talat Dinçer ve ekibi yeniden seçildi.

Gündem Yayın: 08 Mayıs 2022 - Pazar - Güncelleme: 08.05.2022 15:54:47
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

iki adayın yarıştığı Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği  Başkanlık seçiminde, bilgi, birikim ve deneyimini liderlikle taçlandıran Talat Dinçer ve ekibi 69 meslek odasına bağlı başkan ve yönetim kurulu üyelerinden oluşa 547 üyeden 519 üyenin oy kullandığı seçimlerde 381 oy aldı. Bu seçimle Başkan Dinçer, göreve getirildiği 2005 yılından bu güne üst üste beş dönem seçim kazanan lider oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezinde gerçekleştirilen genel kurulda Divan Başkanlığına TESK Genel Başkan Yardımcısı Burhan Aksak getirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Birlik Genel Sekreteri Cevdet Tekbaş tarafından okunan Birliğin geçmiş dönem çalışma ve hesap ve denetim kurulu raporları oy çokluğuyla kabul edildi. Gelecek dönem çalışma raporlarının okunması sonrası seçimlere geçildi.

Oda başkanı ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan 547 üyeden 519 üyenin oy kullandığı genel kurulda Başkan Dinçer, aldığı 381 oyla bir hizmet dönemi için göreve getirildi.

Talat Dinçer Başkanlığındaki Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde Veysel Sarı, Uçal Mavili, Nihat Dağdelen, Doğan Gündüz, Duran Şen, Halil Metik, Ali Tavman ve Faruk Dalkılıç Yönetim Kurulu; Fatih Özcan, Zeynel Nar, Cumali Taş, Hali Şekerci ve Batuhan Cıtırkı Denetim Kurulu, Abdullhalim Batur, Mehmet Sinan Canpolat, Erdal Pekmez, Mehmet Emin Sakallı ve Mehmet Reşat Kıvılcım Disiplin kurulu olarak görev aldı.

Yeni dönemde  teşkilatı ve esnafları güölendirmek amacıyla ‘’Esnaf Kampüsü’’ projesini hayata geçireceklerini  söyleyen başkan Dinçer: ‘’ Türkiye’de örnek bir Birlik olan Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimizi güçlendirmeye, geliştirmeye, büyütmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki dönem, bütün hizmetlerimizi, hayallerimizi sizlerin desteği, esnaflarımızın gücü, bürokrasi ve sivil toplum dünyası ve toplumun her kesimi ile kurduğumuz iyi ilişkiler neticesinde hayata geçireceğiz’’ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.