MEZİTLİ BELEDİYESİ ÇOCUK GÜNDÜZ BAKIM EVLERİNDE MEZUNİYET SEVİNCİ

Mezitli Belediyesi bünyesinde hizmet veren Çocuk Gündüz Bakım Evleri bünyesinde eğitim gören minik öğrenciler, 2021-2022 eğitim dönemi mezuniyet coşkusu yaşadı. Kreşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Bircan Tüfekçioğlu, Enis-Necip Tüyeni ve Mustafa Baysan Çocuk Gündüz Bakım Evlerindeki çocuklar için Mezitli Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen mezuniyet törenine Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri ve öğrenci aileleri de katıldı.

Spor Yayın: 01 Temmuz 2022 - Cuma - Güncelleme: 01.07.2022 21:27:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çocukların şarkılar söyleyip, dans ederek mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşadığı törende aileler de bu heyecana ortak oldu. Öğretmenleri tarafından verilen eğitimlerle hazırladıkları gösterileri, aileleri için sergileyen minik mezunlar yaşamlarında ilk kez diploma almanın keplerini havaya fırlatmanın mutluluğunu yaşadı.

Çocuk Gündüz Bakım Evleri Eğitim koordinatörü Nezaket Aktaş yaptığı konuşmada, 6. Dönem mezunlarını vermenin gururunu yaşadıklarını belirtti. Aktaş, "Öğrencilerimizi bir üst okula uğurlamanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Geride kalan 6 yıl boyunca öğrencilerimizle ve velilerimizle kocaman birer aile olduk. Birinci çocuğunu mezun ettiğimiz ailelerimiz ikinci çocuklarını bizlere emanet ettiler. Yaptığımız başarılı çalışmalar bizi daha çok kamçılayacak ve çıtayı daha yükseğe taşıyarak, kendi kendimizle yarışmaya devam edeceğiz. Bize güven veren her türlü desteğini sağlayan, motivasyonumuzu artıran Belediye Başkanımız Neşet Tarhan'a bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da yaptığı açıklamada, okul öncesi eğitimin önemine vurgu yaparak, "Okul hayatı ile ilk defa tanışan ve bir yıl boyunca sosyalleşme adına yapılan tüm adımları başarı ile tamamlayan minik öğrencilerimiz, eğitimlerini başarıyla bitirme ve ilk kep atma töreninin heyecanı yaşadı. Şu an Çocuk Gündüz Bakımevi sayımız üçe yükseldi. Hiç şüphesiz ki, okulumuz kolejlere rakip olmaya başladı. Şu an Mersin’in en güzel anaokullarına sahibiz. Onlara en güzel geleceği sağlamak görevimiz bulunuyor. Çocuklarımız, yaşama sevincimiz ve geleceğimizin güvencesidir. Onlar için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Çocuklarımızın yüzündeki gülücüleri görmek bizlere moral veriyor. Tüm velilerimize çocuklarını güvenip bizlere teslim ettiği için teşekkür ediyoruz. Mezuniyet töreninde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.