MEZİTLİ’DE SAHİL VE PARKLARA YAZ BAKIMI

Havaların güzel gitmesiyle birlikte sahillere ve parklara akın eden vatandaşlara daha iyi hizmet vermek için kolları sıvayan Mezitli Belediyesi ekipleri çalışmalarını hızlandırdı.

Yayın: 15 Şubat 2022 - Salı - Güncelleme: 15.02.2022 14:54:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Park Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Türkiye’nin en güzel sahillerinden birisine sahip Mezitli’de yürüyüş ve bisiklet yollarında bakım, onarım ve yenileme çalışması yapıyor.

Mevcut bisiklet yollarının bakım ve onarımı yapılarak, bisiklet severler için daha konforlu hale getiriliyor, yaz hazırlıkları tamamlanıyor.  Sahil boyunca dört koldan çalışmalarını sürdüren ekipler, yollarda düzenleme yapıyor, bank ve çöp kovaları yerleştiriyor.

Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte güneşin tadını çıkarmak isteyen Mezitlililerin sahillere ve parklara akın ettiğini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşe Tarhan, “Mezitli sahillerimizde yaza hazırlık çalışmalarımıza başladık. Havaların güzel gitmesiyle birlikte vatandaşlarımız yoğun şekilde bisiklete binmek, yürüyüş ve spor yapmak için sahillerimize akın ediyor. Ekiplerimiz, sahillerimizi ve parklarımızı, halkımızın en iyi şekilde yararlanabilmesi için hazırlamaya başladı.

Türkiye’nin hatta Dünyanın en güzel sahillerinden birisi olan sahillerimizden halkımızın en iyi şekilde yararlanabilmesi için çalışıyoruz. Gerekli bakım ve onarımın yanında çöp kovaları ve oyun gruplarını yenileyerek kullanıma sunuyoruz. Tüm ekiplerimize verdikleri emekler için teşekkürlerimizi sunarken, halkımızdan da yapılan bu hizmetlere sahip çıkmalarını istiyoruz.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.