MHP’li Baki Şimşek “ Tek bir hedefimiz var ; Ne pahasına olursa olsun Tarsus ve Mersin Büyükşehir’i alacağız”

Mersin Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Baki Şimşek Tarsus İlçe 12. Olağan genel kurul toplantısında söz aldı. Milletvekili Şimşek; “Tek bir hedefimiz var; Ne pahasına olursa olsun Tarsus ve Mersin Büyükşehir’i alacağız” diyerek çağrıda bulundu.

Siyaset Yayın: 14 Eylül 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 14.09.2020 21:00:18
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Şimşek konuşmasının devamında; “ Kıymetli basın mensubu arkadaşlarımız ve dava arkadaşlarımız: gönül isterdi ki büyük bir coşkuyla vatandaşlarımızın katılımıyla bir kongre yapılsın fakat pandemi sürecinden dolayı sadece delegelerimizin ve partililerimizin katılımıyla bir kongre süreci gerçekleştirebiliyoruz. Herkes şundan emin olsun ki Milliyetçi Hareket Partisi bir ve beraber olacaktır. El birliği yapacak, güç birliği yapacak ve en önemlisi de ağız birliği yapacaktır. Maalesef bir yol kazasına rastladık; Tarsus ve Mersin Büyükşehir Belediyelerini kaybettik ama Mersin’de Cumhur İttifakı olarak Mersin’in %80 ini yöneten, 13 belediye içerisinde , 10 ‘unu yöneten, 8’ini de Milliyetçi Hareket Partili ülkücülerin yönettiği 8 belediyemiz mevcut.  Milliyetçi Hareket Partisi hala Mersin’in en güçlü partisidir. Hepsiyle gurur duyuyoruz. Bugün seçimlerin üzerinden 17 ay geçti. Türkiye içeride ve dışarıda her türlü terör örgütleriyle, süper güçlerle, uluslararası sermayelerle savaşmaya devam ediyor. 3 kıyımız denizlerle, 4 tarafımız maalesef düşmanlarla çevrilidir. Bugün karşımızdaki zihniyet neredeyse;  Neden doğalgaz buldunuz? diye bize hesap sormaya kalkıyor. Ege’de, Akdeniz’de , Güney Kafkasya’da, Irak’ta Suriye’ de ve Türkiye’nin dört bir yanında terörle ve uluslararası süper güçlerle mücadele ediyoruz ve Allah’ın izniyle de bu mücadelemize devam edeceğiz ve Türkiye Cumhuriyeti’ni 100. yılına süper güç olarak ulaştıracağız. 2023 yılında ‘da yol kazasına uğramış olduğumuz Tarsus ve Mersin Büyükşehir Belediyelerini yeniden alarak , Mersin ‘in bütün ilçelerinde zafere ulaşacağız.

“ MHP hepimizin baba ocağı ana kucağıdır, yuvanıza dönün, partimize sahip çıkın”

Bir aydır Yenice’den Anamur’a Mersin’i karış karış geziyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlar içecek su bulamıyor. Hizmet yapacağız diyenler 17 aydır ortaya bir plan proje koyamadılar. Geçmişte bizim belediye başkanlarımız seçilmeden önce projelerini ortaya koyar, bunları yapacağız derdi. 17 aydır ne Tarsus’tan ne Mersin Büyükşehir den ; ne bir icraat gördüler ne bir proje gördüler, henüz şunu yapacağız bile diyemiyorlar. Sadece algı yönetimiyle ülkedeki birtakım sıkıntılardan faydalanarak ve fitne fesat tohumları ekerek, buralarda kirli ittifaklar yaparak seçimleri kazandılar. Milletin gözünün önünden gerçekleri gizlediler ama artık Tarsus halkıda Mersin halkı da 17 aydır nelerin yaşandığını görüyor. Tarsus’umuz Mersin’imiz bu siyasi zihniyetle bir yere varamaz. Tarsus’un ve Mersin’in kaderi değiştirilmelidir. Bu yüzden ben bütün ülküdaşlarımızdan , bütün dava arkadaşlarımızdan ve Mersinli hemşerilerimizden geçmişte yaşanan kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenarı bırakarak ; hiç kimsenin şahsi siyasi hedefi olmadan tek  hedefimiz ; Tarsus ve Mersin’i ne pahasına olursa olsun kazanmak olmalıdır. Hiç kimsenin nefsi duygularını tatmin etmek için siyaset yapmıyoruz. Hiçbir dava arkadaşımızı kaybetmek istemiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin kapısı her bir gönüldaşımıza açık olacaktır. Dün ne yaşanmış olursa olsun yuvanıza dönün çağrısını ben bir kez daha yapıyorum. MHP hepimizin baba ocağıdır ana kucağıdır, hepiniz partinize dönün, partimize sahip çıkın ve Milliyetçi Hareketi yeniden Tarsus’ta ve Mersin’de iktidara taşıyalım. Kongremize katılan herkese teşekkür ediyor ve sizi Allah’a emanet ediyorum. Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli beyefendinin sizlerden beklediği güzel haberleri Ankara’ya götürmek üzere hepinize sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.