MOHİKANLI GÜRBÜZCAN’IN HEDEFİ DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Mersin’de uzak doğu sporunun öncülerinden Mohikan Spor Klübü sporcusu Ali Ataberk Gürbüzcan, İtalya’da 15/25 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Kick Boks Şampiyonasında “Wako world Kickboxing Championshıp İtalya 2021” 57 kg. da ülkemizi ve Mersin’i temsil edecek.

Yayın: 08 Ekim 2021 - Cuma - Güncelleme: 08.10.2021 11:06:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin merkez ilçe Toroslar sınırları içerisinde kurulu Mohikan İhtisas Spor Klübü, uzak doğu sporunda  adını Avrupa ve Dünya şampiyonluklarına başarıyla yazdırmaya devam ediyor. 2019 Wako Gençler Dünya Kick Boks Şampiyonu Ali Ataberk Gürbüzcan,  15/25 Ekim tarihleri arasında İtalya’da yapılacak 2021 Dünya Kick Boks şampiyonasına  iddialı şekilde hazırlanıyor.

Milli Antrenörler Salih Erden ve Kahraman Vangölü gözetiminde İtalya’da 15/25 Ekim tarihleri arsında düzenlenecek Wako  world  Kickboxing  Championshıp İtalya 2021 “2021 İtalya Dünya Kick Boks Şampiyonası”na hummalı bir şekilde hazırlanan milli sporcu, bu şampiyonadan da birincilik madalyası ile dönmek istiyor.

Mohikan Spor Klübü  Başkanı Salih Erden, 2016 Muay Thai şampiyonu, 2019 Wako Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonu Ali Ataberk Gürbüzcan’dan  “Wako  world  Kickboxing  Championshıp İtalya 2021” şampiyonasından yine madalya ile döneceğine yürekten inandıklarını söyledi. Gürbüzcan’ın İtalya’da Mersinimizin ve ülkemizin adını duyurmak için mücadele edeceğinin altını çizen Klup Başkanı Salih Erden,  kısıtlı imkanlarla büyük başarılara imza attıklarını kaydederek, yerel ve genel idarelerden klübün ve sporcuların ihtiyacı olan malzemelerin karşılanması konusunda destek beklediklerini ifade etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.