MSK KADIN BASKETBOL TAKIMI, FENERBAHÇE GELİŞİM’İ 66-61 YENDİ

Büyükşehir MSK Kadın Basketbol Takımı, Fenerbahçe Gelişim’i 66-61 yendi. Kadın Basketbol Takımı aldığı bu galibiyetle Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi için verilen mücadelede play-off yarı finale yükseldi.

Yayın: 17 Nisan 2022 - Pazar - Güncelleme: 17.04.2022 15:22:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ni 2’nci olarak tamamlayan ve Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne yükselmek için play-offta mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) Kadın Basketbol Takımı, Fenerbahçe Gelişim’i (FBG) 66-61 yendi.

Play-off yarı finale yükseldi

Play-off çeyrek final mücadeleleri kapsamında İstanbul’da Fenerbahçe Metro Enerji Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmada yarı finalde mücadele etmeye hak kazanan taraf, MSK Kadın Basketbol Takımı oldu.

Karşılaşmanın ilk periyodunu 24-11 geride tamamlayan MSK Kadın Basketbol Takımı, ikinci periyodun ilk sayısını 8 numaralı oyuncusu Fahriye Bayraktar’ın 2 sayılık atışı ile kaydetti. İkinci periyoda hızlı başlayan MSK Kadın Basketbol Takımı bu periyodu 12-15 önde tamamlamasına karşılık ilk yarıyı 36-26 mağlup kapattı.

Üçüncü periyotta da 21-19 mağlup olan MSK, son çeyrekte harika bir oyun ortaya koydu. MSK Kadın Basketbol Takımı, son periyodu 17 sayı fark ile 21-4 kazanarak karşılaşmadan 66-61 galip ayrıldı ve yarı finale adını yazdırdı.

MSK Kadın Basketbol Takımı, HDI Sigorta Yalova VIP ile play-off yarı finalde karşılaşacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.