MUHTAR BAŞBÖYÜK’TEN BAŞKAN SEÇER’E TEŞEKKÜR

Tarsus’ta Mantaş ile Yeşil Mahalle arasında kalan yol, Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım ekipleri tarafından asfaltlandı.

Gündem Yayın: 29 Eylül 2022 - Perşembe - Güncelleme: 29.09.2022 15:22:18
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Mantaş Mahallesi’nin kent merkezine bağlantısını sağlayan ve tarımsal faaliyetler nedeniyle sıklıkla kullanılan yolun bin 500 metrelik bölümü, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından çift kat sathi asfalt ile kaplandı.

Önümüzde ki günlerde Mantaş merkezde de Büyükşehir ekiplerinin yapacağı asfalt serimi öncesi oldukça mutlu olduklarını kaydeden Mahalle Muhtarı Yusuf Başböyük, “Yeşil Mahalle ile Mantaş arasında kalan yolun zemini oldukça bozuktu. Büyükşehir ekipleri, sathi asfalt dökümü yaparak bu sorunu ortadan kaldırdı. Hizmetlerinden dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer’e ve diğer yetkililere sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.