ÖDÜL REKORTMENİ İNANDIOĞLU’NA BİR PLAKET DE TSO’DAN

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Üyesi, Lider Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Osman İnandıoğlu sektöründeki başarısını aldığı ödüllerle taçlandırmaya bu yıl da devam etti. Ödül rekortmenliğini kaptırmayan İnandıoğlu’na bir plaket de Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası tarafından takdim edildi. İnandıoğlu plaketini Tarsus TSO Başkanı H. Ruhi Koçak’tan aldı.

Ekonomi Yayın: 08 Temmuz 2021 - Perşembe - Güncelleme: 08.07.2021 22:45:06
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

‘’Gurur duyduk’’

Tarsus TSO Başkanı H. Ruhi Koçak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB SAİK’teki görevi dolayısıyla hem sektöre yön veren hem de sorun ve çözüm noktasında sigorta alanında etkin kimliğe sahip olup bu başarısını kendi işine de taşıyarak şirketindeki çıtayı yükselten Osman İnandıoğlu’nu kutladı. ‘’Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerçekten gurur duyduk. Böylesi zor bir dönemde başarıya imza atmak gerçekten zor, yürekten kutluyoruz’’diyen Başkan Koçak, İnandıoğlu’nu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

‘’Başarı tesadüf değildir’’

Lider Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Osman İnandıoğlu, başarının tesadüf olmadığını, tüm çalışanlarının emek ve katkısı ile bu ivmeyi yakaladıklarını vurgulayarak, ‘’Başarı kendiliğinden gelmiyor. Çok emek var, çok yoğun çalışma var. Öncelikle bu bir ekip işi. Tüm arkadaşlarımı canı yürekten kutluyorum. Ayrıca bize inanan, güvenen, bizi tercih eden partnerlerimize, müşterilerimize, iş ortaklarımıza ve en değerlisi bize bu ödülleri layık gören sigorta devlerine ayrıca teşekkür ederim.’’dedi.

‘’Gece gündüz çalıştık’’

‘’Biz bir aileyiz. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası benim evim. TOBB’taki görevim sayesinde de çok önemli işlere imza attık ve atmaya da devam ediyoruz. SAİK’te Tarsus’u temsil noktasında yer almak benim için ayrıca çok özel.’’diyen İnandıoğlu, şöyle devam etti: ‘’Bu pandemi dönenimde de çok önemli çalışmalar yaptık, sektörün zorda kalmaması için gece gündüz çalıştık. Birçok ilki hayata geçirdik. Daha yapacak çok işimiz var. Yeni başarılara doğru gidiyoruz.’’

Ödüller:

1-AK Sigorta 2020 Yılı VİP Acente Ödülü

2-Koru Sigorta Bölge İkincilik Ödülü

3-Anadolu Sigorta 2021 Devler Ligi Ödülü (Güney Anadolu Bölgesi’nde bu ödülü alan tek acente)

4-HDİ Sigorta Süper Kahramanlar Ödülü (HDİ Sigortanın en yüksek segment ödülü)

5-Mapfre Sigorta Bölge Birincilik Ödülü

6-Allianz Sigorta 2020 Yılı Bölge Birinciliği ve Prestij Acente Segmenti Ödülü

(Bölgede bu ödülü alan tek acente)

7-QUİCK Sigorta Bölge Birincisi

8-Neova Sigorta Bölge Birincisi

9-Ray Sigorta Bölge Birincisi                 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.