RİTMİK CİMNASTİK MİLLİ TAKIMIMIZ MERSİN’DE AVRUPA ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına Mersin Olimpik Cimnastik Salonu’nda hazırlanan Ritmik Cimnastik büyükler Milli Takım kampını ziyaret etti.

Yayın: 09 Eylül 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 09.09.2020 08:23:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye Cimnastik Federasyonu 2020 faaliyet programında yer alan ve 26 Ağustos 9 Eylül tarihleri arası Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Cimnastik Salonu’nda Başantrenör Kamelia Dunavska önderliğinde, 1 kareograf, 1 fizyoterapist ve 7 sporcu ile Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Ritmik Cimnastik Büyükler Milli Takımımızı ziyaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir çalışmaları yerinde izledi.

26-29 Kasım tarihleri arası Ukrayna'da yapılacak olan “Ritmik Cimnastik Büyükler Avrupa Şampiyonası” öncesi Mersin’de çalışmalarını günde çift antrenmanla sürdüren milli takımımızda hedef Olimpiyatlar.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, 26 Ağustos 9 Eylül tarihleri arası Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Cimnastik Salonu’nda ağırladığımız, Genç ve hedefleri büyük olan Ritmik Cimnastik Büyükler Milli Takımımıza, Ukrayna’da yapılacak olan Ritmik Cimnastik Avrupa Şampiyonası'nda başarılar diledi.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.