SADİYE VE KIZILKAYA MAHALLELERİNDE BAŞKAN YILMAZ’A SEVGİ SELİ

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Sadiye ve Kızılkaya Mahallelerinde hemşehrileriyle buluştu.

Gündem Yayın: 15 Eylül 2022 - Perşembe - Güncelleme: 15.09.2022 17:32:36
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Hemşehrilerinin yoğun sevgisiyle karşılaşan Başkan Yılmaz; “Sizlerin desteği, güveni ve duası ile nice güzellikleri ilçemize ve kentimize kazandırmaya devam edeceğiz” dedi. Sadiye Mahalle Muhtarı Mutlu Özdemir’in düzenlediği “Sadiyeli’ler Buluşuyor” programına katılan Başkan Yılmaz, burada 7’den 70’e herkesle kucaklaştı.

 

Mahalle Muhtarı Mutlu Özdemir, Başkan Yılmaz’a mahallelerine sunduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek; “Mahallemizde birlik, beraberlik ve kaynaşma adına düzenlediğimiz bu etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ederiz” diye konuştu.

Başkan Yılmaz; “Bu Buluşmada Sevgi, Dostluk ve Muhabbet Var” Başkan Yılmaz, Sadiye Mahallesi’nde mahalle sakinleri arasında geleneksel olarak düzenlenen buluşmanın birlik ve beraberliğin güçlenmesi adına önemli olduğuna dikkat çekerek; “Bu etkinliğin birçok açıdan güzelliği ve anlamı var. Hemşehri olarak mahalle sakinlerinin bir araya gelmesi, akrabalık ilişkilerini güçlendirmeleri, çocuklara ve gençlere köylerini ve değerlerini tanıtmaları son derece kıymetli. Sadiyeli’ler de bu birlikteliği en güzel şekilde tesis ediyorlar. Biz de Sadiye Mahallemize ne zaman gelsek, sevgi, muhabbet ve dostluk gördük. Allah birliğimizi ve beraberliğimiz daim eylesin” ifadelerini kullandı.

“Ürettikçe Varız; Üretmeye Devam Edelim” Sadiye Mahallesi’nde, mahalle sakinlerinin ürettiği balın da çok kıymetli olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz; “Hemşehrimiz, burada üretilen balı bizlere takdim etti. Bu da bizi çok memnun etti. Kiraz ve cevizin yanında bal üretiminin de Sadiye Mahallemizde ve bölgemizde artması için gerekli çalışmayı yapacağız. Ürettikçe varız. Ne kadar çok üretebilirsek, o ürünü de değerinde satabilirsek daha güçlü oluruz. İnşallah daha da büyüyeceğiz ve gelişeceğiz” şeklinde konuştu. Başkan Yılmaz, daha sonra Kızılkaya Mahallesi’nde bulunan Yenidünya Derneği’nde mahalle muhtarı Candan Kara ve hemşehrilerileriyle de bir araya geldi. Burada da yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Yılmaz, dernekte yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.