SKAL ÇUKUROVA, TURİZME İVME KAZANDIRACAK

Skal İnternational Çukurova Kulübü Başkanı Gökhan Kardeş, dünyanın tüm insanlarını Çukurova Bölgesi’ni gezmeye, tanımaya, yerinde öğrenmeye çağırdı. Kardeş, Çukurova turizmini geliştirmek ve tüm turizm profesyonellerinin sorunlarına çözüm üretme adına hareket ettiklerini vurguladı.

Yayın: 16 Mart 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 16.03.2022 10:42:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Geçtiğimiz günlerde turizm profesyonellerini aynı çatı altında toplayan Skal İnternational Çukurova Kulübü Başkanlığı’na seçilen Gökhan Kardeş, Türkiye’nin, Çukurova ve Adana’nın tarihi ve turistik değerleriyle tüm dünyada öne çıkabilecek bir yapıda olduğuna işaret etti.
 

“DAHA İYİ İŞLER YAPACAĞIZ”
 

Ekar Global Araç Kiralama ve Seyahat Acentesi Şirket ortaklığı görevini yürüten Kulüp Başkanı Kardeş, yönetim kurulunda yer alan Erol Altun, Erdal Gürbüz, Soner Bacaksız, Tacim Büyüktaş, Durdu Bircan ve Abdurrahman Toprak ile sektörün tüm paydaşlarıyla bir araya gelip turizmin her yönüyle gelişimine katkı koyacaklarını dile getirdi. Denetleme Kurulu’nda ise Nesrin Göçhan, Can Akşit ve Erkan Özsavaş gibi sektör duayenlerinin olduğuna işaret eden Kardeş, “Hep birlikte daha iyi işler yapmak üzere yola çıktık” dedi.
 

ÇUKUROVA’YA ÇAĞIRDI
 

Denizi, doğası, dağları, tarihin süzgecinden geçen tarihi ve doğal yapılarıyla binlerce yıllık bir turizm geçmişine sahip Çukurova Bölgesi’nin yerli ve yabancı konukların gezmesi, görmesi gereken değerli bir bölge olduğuna işaret eden Kardeş, “Skal Çukurova Kulübü olarak ülkemizin kültür ve turizm sektörüne ivme kazandırmak, bu alanda yeni çalışmalar ve projelerle ayrı bir değer üretmek istiyoruz” diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.