TADER ANKARA’DA OKUYAN TARSUSLU ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İÇİN EL ELE VERDİ

Tarsuslu Öğrenciler için Burs Fonu oluşturduklarını açıklayan Genel Başkan Semih Özsu kurulan Burs Fonu ile ilgili açıklama yaptı…

Eğitim Yayın: 07 Nisan 2022 - Perşembe - Güncelleme: 07.04.2022 04:55:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tader Gençlik Komisyonu ile bir araya gelen Başkan Özsu açıklamasında; ‘’Üniversitede okumanın ve öğrenci okutmanın zorluğunu hepimiz biliyoruz. Bu nedenle Tarsuslular Derneği olarak üniversitede okuyan öğrencilerimize destek olmak amacıyla, hayırsever hemşehrilerimizin yaptığı bağışlarla burs fonumuzu oluşturduk.

Derneğimiz tarafından karşılıksız olarak verilecek bursun miktarı, burs fonunda biriken bağışlar çerçevesinde belirlenerek, bir akademik yılda üçer aylık periyodlar halinde   Bursiyerin şahsi banka hesabına yatırılacaktır. Üniversitelerde ön lisans ve lisans düzeyinde öğrenim gören öğrenciler burstan yararlanmak üzere 18- 22 NİSAN 2022 tarihleri arasında gerekli evrakları tamamlayarak başvuru yapabilir.

Derneğimiz tarafından verilen burstan yararlanma koşulları, burs başvurusunun nasıl yapılacağı, verilen bursun niteliği gibi hususlar Burs Fonu Yönetmeliğinde belirtilmektedir. Burs Fonu ile ilgili merak ettiğiniz hususları Resmi İnternet Sitemiz                                                         ( www.taderankara.org.tr ) ‘den inceleyebilirsiniz.

Kuruluşumuzdan bugüne kadar geleceğimiz olan gençlerimizin her zaman yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz’’ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.