TADER ’den Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Tezcan’a ziyaret

Ankara Tarsuslular Derneği (TADER) Başkanı Semih Özsu, yönetim kurlu üyeleri ile birlikte Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektör Yardımcılığına atanan Prof. Dr. Yılmaz Tezcan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olması temennisiyle, başarılar diledi.

Gündem Yayın: 15 Eylül 2022 - Perşembe - Güncelleme: 15.09.2022 11:54:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Başkan Semih Özsu; Mersinli hemşehrimiz Prof. Dr. Yılmaz Tezcan’ın Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektör yardımcısı olarak atanmasından dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, ‘’Hemşehrilerimizin önemli görevlere gelmesini önemsiyoruz, Sayın Tezcan’ ın daha önceki görevlerinde olduğu gibi, yeni görevinde de başarılı çalışmalarına devam edeceğine olan inancımızla, hayırlı olmasını temenni ediyoruz.’’ dedi. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Tezcan ise; Tader’ in ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Tader ’in güzel çalışmalar yaptığını kendisine düşen her konuda yardımcı olabileceğini söyleyen Tezcan; Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Mersinli hemşehrilerinin her zaman yanında olacağını ifade etti. TADER’ in Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektör Yardımcısı olarak göreve atanan ve aynı zamanda Tıp Fakültesi Dekanlığına da vekalet eden Prof. Dr. Yılmaz Tezcan’ ı ziyaretinde, Başkanı Semih Özsu' nun yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri Erdal Uyan, Hakan Dülkar ve M. Ali Özışık’ da hazır bulundu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.