TARIMIN ZİRVESİNDE TARSUS’A YOĞUN İLGİ

CHP’li belediyelerin tarıma verdiği desteklerin değerlendirilmesi, kamuoyuna tanıtılması ve bundan sonraki yol haritasının belirlenmesi amacıyla İstanbul’da düzenlenen “CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde Tarsus tarım ürünleri standı yoğun ilgi görüyor.

Gündem Yayın: 01 Ekim 2021 - Cuma - Güncelleme: 01.10.2021 15:45:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarsus Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Tarsus’a özgü tarımsal ürünler sergisinde Ata tohumları ve yerli üretim ürünler sergileniyor.

 

İstanbul Yenikapı’da 2 Ekime kadar devam edecek olan fuarla ilgili konuşan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan;” Atalarımızın toprağı Tarsus’u yöremize özgü ata tohumlarıyla ve yöremize özgü ürünlerle temsil ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızı standımıza bekleriz ” dedi.

 

Tarımsal ürünlerinin sergilendiği fuara 160 CHP’li belediyenin yanı sıra, 300’ün üzerinde tarım kooperatifi de katıldı. Belediyelerin tarımsal üretime verdiği katkılar ele alındı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partinin tarım politikalarını açıkladı ardından fuar alanını gezdi. Tarsus Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’nün hazırladığı Tarsus tarım ürünleri standını da gezen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ata tohumu projesi ile üretilen Tarsus’a özgü ürünleri inceleyerek yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Bozdoğan’a teşekkürlerini iletti.

 

Yerli ve organik tarımla sağlıklı yarınlar yaratma gayesinde olduklarını dile getiren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan;” Yerli üretimi ve tarımsal gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Atalarımızdan bizlere miras kalan topraklarımıza ve ata tohumlarına sahip çıkarak organik ve sağlıklı ürünler yetiştirmek için emek harcıyoruz. Bu kapsamda geliştirdiğimiz ata tohumu projemizle olsun üreticilere verdiğimiz destekle olsun her zaman için üretici odaklı çözümler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.