TARSUS IDMANYURDU, VAN BELEDİYE MAÇINA ODAKLANDI

(FIRAT MAKTAY)-Misli.com 2. Lig Kırmızı grup ekiplerinden Tarsus idman yurdu, sezonun ilk maçında sahasında konuk edeceği Van Belediyesi maçına odaklandı. Tarsus idman yurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, sezona galibiyetle başlamak istediklerini bildirdi.

Yayın: 15 Eylül 2020 - Salı - Güncelleme: 15.09.2020 11:21:42
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

BASIN SÖZCÜSÜ HAKAN CANAN CAN: "ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR. SEZONA  VAN BELEDİYE GALİBİYETİ İLE BAŞLAMAYI ARZULUYORUZ"

Sezona Kızılcahamam'da hazırlandıklarını, iç transferi tamamlayarak kadrolarına ise  7 oyuncuyu dahil ettiklerini vurgulayan Basın Sözcüsü Can,  Ligin ilk maçlarının her zaman zor olduğuna dikkat çekerek saha avantajını en iyi şekilde değerlendirerek, konuk edecekleri Van Belediye maçını kazanmak istediklerini kaydetti.

Basın Sözcüsü Can dış transfer çalışmalarının sürdüğüne dikkat çekti. Van Belediye maçında teknik ekip ve oyucularına güvendiklerini belirten Tarsus idman yurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, takım olarak eksiklerinin bulunduğunu, aynı zamanda ise zamana ihtiyaçları olduğuna vurgu yaptı.

Van Belediyesi maçını kazanarak, sezona moralli girmeyi arzuladıklarını söyleyen Basın Sözcüsü Can, Tarsus idman yurdu olarak alacakları galibiyetler, oynayacakları futbol ile adından söz ettirmeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.