TARSUS BELEDİYESI SPOR BAŞKAN YARDIMCISI HAKAN CANAN CAN:

Tarsus Belediyesi Spor Başkan Yardımcısı Hakan Canan Can, TKBL'de 2021-2022 sezonunun hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Yayın: 08 Ekim 2021 - Cuma - Güncelleme: 08.10.2021 09:56:54
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Sezonun ilk maçını yarın saat 14'de Tarsus Spor Salonunda   HDI Sigorta Yalova VIP'i konuk edeceklerini ifade eden Can, maç ile ilgili tüm hazırlıkları tamamladıklarını kaydetti.

Tarsus Spor Salonunda eksiklikler olan basta skorbort olmak üzere diğer eksikliklerin Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın gayret ve çabası ile giderildiğine dikkat çeken Başkan Yardımcısı Can,  eksiklikler  giderilmeseydi, iç  saha maçlarını Mersin'de oynamak zorunda kalacaklarını hatırlattı.

Teknik ekip ve oyunculara güvendiklerine vurgu yapan Başkan Yardımcısı Hakan Canan Can,  spor salonunun eksiklerinin giderilmesi nedeniyle Başkan Bozdoğan'a teşekkür ettiğini,  yarın saat 14'de Spor Salonunda başlayacak olan HDI Sigorta Yalova VIP maçına Tarsuslu basketbol severleri davet ettiğini sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.