TARSUS BELEDİYESİ AKADEMİ KURSLARI HALKIN YOĞUN KATILIMIYLA DEVAM EDİYOR

Tarsus Belediyesi, halkın kültür ve sanata olan ilgisini arttırmak ve yeteneklerini geliştirmek amacıyla açtığı akademi kursları halkın yoğun katılımıyla devam ediyor. Dr. Turgut Erkutlu Bilim Eğitim Sanat Kültür Akademisi’nde verilen kurslara Halk Oyunları kursu da eklendi.

Eğitim Yayın: 08 Temmuz 2021 - Perşembe - Güncelleme: 08.07.2021 10:32:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Dr. Turgut Erkutlu Bilim, Eğitim, Sanat, Kültür Akademisi, açıldığı günden bu yana binlerce yurttaşa ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 2020 yılının Temmuz ayında açılışı gerçekleştirilen akademi; bilim, eğitim, sanat ve kültür alanında binlerce kişinin ilgisini çekerken, bünyesinde açılan Ayşe Lebriz Berkem Tiyatro Sahnesiyle de sanatseverlere hizmet veriyor.

Öte yandan, her yaştan vatandaşa yönelik, bilim, eğitim, sanat, kültür alanında bireylerin becerilerinin eğitmenler gözetiminde arttırılması, gelişim sağlamaları ve üretime katılmalarına olanak sağlamak adına açılan kurslar oldukça ilgi görüyor.

Dr. Turgut Erkutlu Bilim, Eğitim, Sanat, Kültür Akademisi bünyesinde piyano, gitar, keman, resim, bağlama, el sanatları, robotik kodlama, şan eğitimi, bale eğitimi, mantar yetiştiriciliği, seramik ve tiyatro kurslarının yanı sıra halk oyunları kursları da verilmektedir.

Eğiten ve kültürlü bir kent olma gayesiyle projeler ürettiklerini ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; ” görevi devraldığımızda şehirde eksik olan kültür, sanat ve eğitim faaliyetlerine imkan sağlayabilmek için Dr. Turgut Erkutlu Bilim, Eğitim, Sanat, Kültür Akademisi’ni açtık burada toplumun kültür sanat faaliyetlerine katılımını sağlamakla beraber, farklı yaş gruplarına da eğitici kurslar sunuyoruz. Ayrıca şu an yapımı devam eden Çocuk Bilim, Eğitim ve Sanat Merkezi’ni de kurarak çocuklarımızın gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Her yaştan insanımızın kendini geliştirebileceği ve şehrimizde kültürel, sanat faaliyetlerinin aktif olduğu projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Dr. Turgut Erkutlu Bilim, Eğitim, Sanat, Kültür Akademisi’nde yapılan kurs ve etkinliklere katılım ve ayrıntılı bilgi için 0535 714 42 58 numaralı hattan ulaşabilirsiniz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.