TARSUS BELEDİYESİ HİZMET İÇİ EĞİTİM KAMPI İÇİN KAPADOKYA'DA

Tarsus Belediyesi personelleri, 2022 Yatırım Yılında gerçekleştirilecek olan proje ve çalışmaların planlanması amacıyla Kapadokya’da Hizmet İçi Eğitim Kampı’na gitti.

Eğitim Yayın: 07 Şubat 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 07.02.2022 11:59:04
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Nevşehir Kapadokya Divaisib Termal Resort Hotel’de düzenlenen Hizmet içi eğitim kampına, Tarsus Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Tekeli, Yasin Akdağcık, Şakir Yılmaz, Temizlik İşleri Müdürü Seyhan Bayır, Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürü Serdal Demirel’in yanı sıra Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler, Fen İşleri, Muhtarlık İşleri, Veteriner Hizmetleri, İnsan Kaynakları ve Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüklerinde çalışan personeller katılım sağladı.

 

Düzenlenen eğitim kampında Tarsus Belediyesi çalışanları, 2022 yılında hayata geçirilecek olan projeler ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerin gerçekleştirildiği toplantılara katılım sağladı.  Toplantılarda proje ve çalışmalar hakkında fikir alışverişlerinin yanı sıra personelin kurum aidiyeti, iletişimi, motivasyonu ve gün içinde karşılaştıkları durumlara karşı stres, çatışma ve öfke kontrolü üzerine bilgilendirmeler yapıldı.

Hem bilgilendirme hem de yoğun tempo öncesi personellere dinlenme imkânı verilen eğitim kampında çalışanların kurum yararına hareket etme konusunda motive etmek amaçlandı.

 

‘’DAHA YAŞANILABİLİR BİR TARSUS İÇİN ÇALIŞIYORUZ’’

2022 Yılında yoğun geçecek olan hizmet maratonunu masaya yatırmak, yeni yapılacak olan hizmetlerin planlamasını yapmak ayrıca personellerin yoğun tempo öncesi dinlenmesini sağlamak amacıyla eğitim kampı düzenlediklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ‘’ 2022 yılı bizim için Yatırım Yılıdır. Gerçekleştireceğimiz plan ve projelerle daha yaşanılabilir bir Tarsus için çalışıyoruz.

Bu kapsamda personellerimizle yoğun bir çalışma maratonuna girerek en iyi hizmeti sağlamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda özellikle vatandaşlarımız için sahada aktif olarak çalışan, daha önce tatil yapabilme imkânı bulamamış personellerimiz düzenlenen eğitim kampında hem proje ve çalışmaların planlanması konusunda eğitim alırken hem de dinlenme imkânı elde etti. İş yerlerinde çalışanların moral ve motivasyonlarının üst düzeyde tutulması büyük önem taşımaktadır. Personellerimiz ile var gücümüzle Tarsus’umuz için çalışıyoruz’’ diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.