TARSUS BELEDİYESİ MİNİK ÖĞRENCİLERİ PATİLİ DOSTLARLA BULUŞTURDU

Tarsus Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünün düzenlediği etkinlik kapsamında minik öğrenciler patili dostlarla buluştu, onlarla oynama, barınma ve beslenme alanlarını inceleme olanağı buldu. Tarsus Belediyesi ayrıca açtığı stantta yurttaşlara ücretsiz olarak kedi ve köpek maması dağıttı.

Gündem Yayın: 05 Ekim 2021 - Salı - Güncelleme: 05.10.2021 17:49:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarsus Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Köpek Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi farklı ve renkli bir etkinliğe sahne oldu.

Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlik kapsamında belediyeye bağlı kreşler ile Tarsus genelindeki kreşlerde okul öncesi eğitimlerini alan minik çocuklar, öğretmenlerinin gözetiminde köpek bakım evini gezdi, patili dostlarla buluştu.

Birçok çocuğun ilk kez bir köpekle temas kurmanın heyecanını yaşadığı etkinlikte çocuklar, köpeklerle oynadı, barınma ve beslenme alanlarını inceledi, bakım merkezi görevlilerinden bilgi aldı.

Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Osman Polat ve bakım merkezi çalışanları çocuklara etkinlik sonunda ikramda bulundu, hayvan sevgisini, hayvanlarını korumanın önemini ve hayvan sahiplenmek isteyenlerin mutlaka belediyelere ait barınak ve bakım merkezlerine başvurması gerektiğini anlattı.

Tarsus Belediyesi Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla açtığı stantlarda evinde kedi ve köpekle yaşayan ya da sokaklarda kedi, köpek beslemesi yapan yurttaşlara ücretsiz mama dağıttı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.