TARSUS BELEDİYESİ’NDEN MÜZİSYENLERE DESTEK ADIMI

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, pandemi nedeniyle zor günler geçiren müzisyenlerle bir araya geldi.

Sanat Yayın: 23 Haziran 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 23.06.2021 17:54:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Görüşme, müzisyenlerin vardiya saatlerinin sonrasına denk getirildi.

Başkan Bozdoğan, konserler dâhil her türlü projelere destek vereceklerini söylerken, dün akşam saatlerinde Başkan Bozdoğan’ın çalışma ofisinde müzisyenlerin melodileri yükseldi.

Pandemi sürecinde başta esnaf, çiftçi ve dar gelirliler olmak üzere toplumun her kesimiyle iç içe olan, sorunlara çözüm bulmaya çalışan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, pandemi süreci nedeniyle aylardır çalışamayan, son günlerde de saat kısıtlamalarına takılan müzisyenlerle bir araya geldi.

Tarsus Belediye Başkanlığı makamındaki görüşme, müzisyenlerin dinlenme ve çalışma saatleri dikkate alınarak akşamın ilerleyen saatlerine, müzisyenlerin vardiyalarını bitirdikleri saatlere getirildi.

Müzisyenlerin yaşadıkları sıkıntıları dinleyen Başkan Bozdoğan, “Sizlerin bana getireceği önerilerle ben sadece sizlerle günlük olarak küçük konserler düzenlemek değil başka getireceğiniz projeleri aktif hale getirip bu kentin müzisyenlerini ve buna gönül vermiş insanların bir yere gelmesini istiyorum. Biz bizeyiz, ne yaparsak birlikte yaparız. Paylaşarak yaparız, dayanışarak yaparız. Bu dayanışmayı ve paylaşmayı da birlikte gösterelim” dedi.

Sohbetin ardından saatler 24.00’ü gösterdiğinde Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan’ın çalışma ofisinde müzisyenlerin melodileri yükseldi. Müzisyenler, Zülfü Livaneli’nin, Sabahattin Ali’nin şiirinden bestelediği “Leylim ley” türküsünü söylerken Başkan Bozdoğan da konuklarına eşlik etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.