Tarsus Belediyesi’nin Düzenlediği İş Sağlığı Ve Güvenliği Sempozyumu 25 Aralıkta Online Olarak Gerçekleştirilecek

TARSUS HABER, TARSUS HABERLERİ, MERSİN HABER, MERSİN HABERLERİ, MERSİN SON DAKİKA Tarsus Belediyesi, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü ve Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’nın ilkini geçen yıl gerçekleştirdiği "Yerel Yönetimlerde İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulamaları Sempozyumu’nun" ikincisi 25 Aralık 2020 tarihinde COVID ‐ 19 pandemisi nedeni ile dijital platformda gerçekleştirilecek.

Sağlık Yayın: 22 Aralık 2020 - Salı - Güncelleme: 22.12.2020 15:01:18
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Herkese açık ve ücretsiz olarak gerçekleşecek sempozyumun açılış konuşmalarını Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Çalışan Sağlığı Dairesi Başkanı Selami Duman, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Cafer Uzunkaya yapacak.

Gün boyunca yapılacak 4 oturumda kamu kurumlarından ve üniversitelerden uzmanlar salgın hastalıklar başta olmak üzere çalışma yaşamına etki eden risk faktörlerini masaya yatıracak.

Sempozyuma katılmak için Tarsus Belediyesinin resmi internet sitesi olan www.tarsus.bel.tr/sempozyum/ sayfasına giriş yapılması yeterli olacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.