TARSUS BELEDİYESİ SPOR'UN KIZLARI TUTULMUYOR

(FIRAT MAKTAY) Türkiye Voleybol ikinci Ligi 5. Grup eliplerinden Tarsus Belediyesi Spor, hafta sonu deplasmanda oynadığı Konya Perma Koleji"ni de set vermeden 3-0 mağlup etti.

Yayın: 11 Kasım 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 11.11.2020 11:46:59
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Ligde oynadıkları ilk 3 maçlarını set vermeden 3-0 kazandıklarını belirten Tarsus Belediyesi Spor Antrenörü Hasan Baykara, Konya Perma Koleji maçi ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"Konya Perma Koleji 0 Tarsus belediyesi spor 3 setler 13.25.19.25 24.26 "Deplasmanda oynadığımız Konya Perma kolejini 3.0 alarak üçte üç yaptık. Lige güzel bir başlangıç oldu. Voleybol 2.lig 5 . Gurupta mücadele eden takımımız oynadığı üç maçını da 3-0'lık sonuçlarla kazanarak ligin güçlü ekiplerinden biri olduğunu gösterdi. Konya Perma Koleji galibiyetini MADDI MANEVI desteğini ESIRGEMEYEN sporun ve sporcunun dostu olan Tarsus belediye başkanımız Sayın Dr. Haluk Bozdoğan'a armağan ediyoruz."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.