TARSUS FAHRETTİNPAŞA HEMZEMİN GEÇİDİ DAHA GÜVENLİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Devlet Demiryolları ile koordineli sürdürdüğü çalışma kapsamında, hemzemin geçitlerde bozuk zemin söküm ve yeniden asfaltlama faaliyetlerine devam ediyor

Gündem Yayın: 04 Eylül 2022 - Pazar - Güncelleme: 04.09.2022 10:43:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Geçtiğimiz günlerde Tarsus kent merkezinde bulunan 100. Yıl ve Gazipaşa kontrollü hemzemin geçitlerinde yürütülen faaliyetin benzeri, Fahrettinpaşa hemzemin geçidinde de yürütüldü.

 

Devlet Demiryolları ekipleri tarafından, raylı sistemin bulunduğu noktalarda revize ve düzenleme işlemi yerine getirildi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri ise, hemzemin geçidin üst yapısını oluşturan yıpranmış asfalt zemini söktü. Zemin iyileştirme ve sıkılaştırma faaliyetinin ardından, sıcak asfalt serim işlemi yerine getirildi.

 

Hemzemin geçitte yapılan teknik çalışma ve zemin düzenleme işlemi ile trenlerin yanı sıra hem sürücülerin, hem de özel gereksinimli bireyler ile diğer yayaların da güvenli geçiş yapmaları sağlandı.

 

Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı Ertan Ayhan, hemzemin geçitteki bozuk zeminin uzun zamandır sıkıntı yarattığını belirterek, “Fahrettinpaşa hemzemin geçidi, yoğun trafikten dolayı bozulmuştu. Bunun üzerine vatandaş talep iletti. Biz de yetkili birimlerle temasa geçtik. Şu an hemzemin revize edildi ve daha güvenli. Bu konuda Büyükşehir Belediyesi bize yardımcı oldu ve sorun çözüldü” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.