TARSUS İDMAN YURDU: 1 DÜZCESPOR: 1

TFF. 2. Lig Beyaz Grup da meücadele eden Tarsus İdman yurdu kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı ilk karşılaşmada Bıtexen Düzcespor ile 1-1 berabere kaldı.

Yayın: 04 Eylül 2022 - Pazar - Güncelleme: 04.09.2022 23:48:33
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Tarsus Şedhir stadında saat 20.00’de  oynanan karşılaşmada Tarsus İdman Yurdu maçın 37. Dakikasında  Sefa’nın  yaptığı  ortaya  yükselen  Volkan Alsınsoy yaptığı  kafa  vuruşuyla  meşin yuvarlağı  ağlarla buluşturdu. 1-0 İlk yarı  bu skorla sona erdi.

Maçın  ikinci yarısına  hızlı başlayan Sarı-Lacivertliler 49. Dakikada  Halil İbrahim Tuna’ın ceza sahası içerisinde düşürülmesi nedeiyle hakem penaltı noktasını gösterdi. Taha Balcı’nın  penaltı vuruşunu Düzcespor  kalecisi kurtardı.

Kaçan penaltıdan sonra  rakip takım beraberlik  golü için  Tarsus İdman Yurdu  kalesine gelmeye başladı. 66.  Dakikada  Altar Han  ile  golü bulan Düzcespor  skoru eşitledi. 1-1

Maçın kalan  bölümlerinde  başka  gol olmayınca  maç bu skorla  sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.