Tarsus İdman Yurdu'nun yenilenen tesislerinin açılışı yapıldı

TFF 2. Ligde yer alan Tarsus İdman Yurdu’nun yenilenen tesisleri düzenlenen bir törenle hizmete açıldı. Açılışa Mersin Vali yardımcısı İbrahim Küçük, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Mersin Milletvekilleri Hacı Özkan, Bakı Şimşek, Ali Cumhur Taşkın, Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ve kalabalık taraftar topluluğu katıldı.

Yayın: 26 Haziran 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 26.06.2021 10:04:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yenilenen Tesislerin açılış töreninde konuşan Tarsus İdman Yurdu Başkanı Harun Şahin Kırbıyık, tesislerin yenilenmesiyle futbolcuların ve teknik heyetin 5 yıldızlı otel konforunda çok güzel bir tesise kavuştuğunu söyledi.

Süper Lige çıkarmayı hedeflediklerini belirten Başkan Kırbıyık, önümüzdeki sezon şampiyon olup, 1. Lige çıkmayı hedeflediklerini belirterek  ‘’Biz kimseden para pul istemiyoruz. Yeter ki manevi olarak yanımızda dursunlar, bize destek olsunlar. Herkes verdiği sözde dursun. 98 yıllık Tarsus İdman Yurdu tarihinde Erkut Kuzeyman’ın döneminde çok başarılıydı. Şimdi de biz kolları sıvadık. Hep birlikte el ve gönül birliği içinde çalışıp, Tarsus İdman Yurdu’nu başarıya taşıyacağız” dedi.

Başkan  Dr. Haluk Bozdoğan, 2021-2022 sezonu öncesinden Cumhuriyet ile yaşıt kulübümüz Tarsus İdman Yurdu'muzun yenilenen tesislerin açılışına katıldı.  Bozdoğan ‘’Emeği geçen Tarsus İdman Yurdu Başkanı Şahin Kırbıyık ve yönetimine teşekkür ediyor, tesisin kulübümüze, şehrimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyoruz’’ dedi.

Daha sonra Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nün yenilenen tesisleri  dualar ile birlikte açıldı. Yeni yaptırılan Atatürk büstü  beğenildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.