TARSUS İDMAN YURDU SPOR KULUBÜ 1.ETAP KAMP ÇALIŞMASINA KIZILCAHAM’DA BAŞLADI

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nün sezon hazırlık kamp çalışması Kızılcahamam’da başladı. TFF Misli.com 2. Lig’de mücadele edecek olan Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü güç depolamak için Kızılcahamam Çam Otel Tesisleri'nde kapma girdi.

Yayın: 19 Temmuz 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 19.07.2021 18:09:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

16 gün sürecek olan 1. etap yeni sezon kamp çalışmaları Kızılcahamam Çam Otel Tesisleri'nde başlarken Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Teknik Direktörü Ergün Penbe ve yardımcı teknik heyetin gözetiminde 2 Ağustos’a kadar devam edecek.

Teknik direktör Ergün Penbe nezaretinde çalışmalarına başlayan Sarı Lacivertli ekibin yeni ve eski futbolcuları kısa sürede kaynaşırlarken, kampa dahil olan 27 futbolcunun hırslı ve azimli olmaları dikkatlerden kaçmadı.

Günde çift idmanla bir yandan oksijen depolayıp bir yandan da güç toplayacak olan futbolcular teknik heyetin direktiflerini yerine getirmek için yüksek rakımda ter döküyorlar. Şimdiden forma kapma yarışına girmek için sabırsızlanan ekip uyum ve arkadaşlık ilerisi için takımın başarısı adına umut vaat ediyor.

İç transferde yeniden anlaşılan 8 futbolcu, alt yapından 2 futbolcu ve yeni anlaşılan futbolcuların yanı sıra denemeye alınan futbolcularla birlikte toplam 27 futbolcu teknik heyetin gözüne girmek için çaba sarf ediyor.

Kampta Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nu temsilen bulunan Başkan Yardımcısı Salih Erdoğan, kamp kadrosuna başarılar dilerken, tüm spor camiasının beklentisine cevap verecek bir takım oluşturmak için gayret gösterdiklerini ifade etti.

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı-İş Adamı Harun Şahin Kırbıyık’ın takıma verdiği tam desteğe layık olmak ve şampiyonluk için ellerinden geleni yapacaklarına söz veren teknik heyet ve futbolcular, taraftarların ve spor camiasının  Kurban Bayramlarını kutladılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.