TARSUS İDMANYURDU, 13 OYUNCUYLA KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ

Misli.com 2. Lig Beyaz grup ekiplerinden Tarsus idman yurdu, dış transferde 13 oyuncuyla anlaşarak kadrosunu güçlendirdi. Kızılcahamam'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Sarı-Lacivertli ekip, 13 tranafer yaparken, 2 stoper ve 1'de orta saha oyuncusu transfer etmek için arayışlarını sürdürüyor.

Yayın: 24 Temmuz 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 24.07.2021 09:58:28
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Tarsus idman yurdu,  2021-2022 futbol sezonunda Yasin Yener Eyüpspor, Artun Akçakın  Eyüpspor, Muharrem Doğan Eyüpspor, Sinan Kurumuş Çorum Fk, Cengiz Ötkün  Çorum Fk, Niyazi Batuhan Salman Erzincan 24, Okan Baydemir Eyüpspor, Tufan Kelleci Serikspor, Hüseyin Çolak Adanaspor, Abdülaziz Demircan Hekimoğlu Fk, Azad Filiz Sakaryaspor, Uğur Arslan Kuru Hekimoğlu Fk , Mertcan Salık Karaman Belediyespor'dan transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

Tarsus idmanyurdu Kulüp Başkanı Harun Şahin Kırbıyık, hedefledikleri şampiyonluk yolunda maddi ve manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını belirterek,  herkesin ve herkesimin Tarsus idman yurdu etrafında buluşmaya ve destek vermeye davet etti.

Yeni sezon hazırlıklarının istenilen düzeyde ve proğramda devam ettiğini kaydeden Başkan Kırbıyık,  teknik ekip ve oyunculara güvendiğini vurguladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.