TARSUS İDMANYURDU BASIN SÖZCÜSÜ CAN "BÖYLE BÜYÜK GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VARDI"

HABER: Fırat Maktay - Misli com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu'nda Kırşehir Belediye spor karşısında alınan 2-1'lik galibiyet moralleri yükseltti.

Yayın: 24 Şubat 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 24.02.2021 17:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarsus İdman yurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, Kırşehir Belediyespor maçını özellikle ikinci yarı ortaya koydukları arzulu, istekli oyun ile kazanarak haklı bir galibiyetle sahadan ayrılmasını bildiklerini belirtti.

Kırşehir Belediye spor takımının da sahadan galibiyetle ayrılabilecek pozisyonları bulduklarını fakat şansın kendilerinden yana olduğuna dikkat çeken Basın Sözcüsü Can, galibiyette emeği geçen teknik ekip ve oyuncuları kutladığını söyledi.

Bodrum Belediye spor mağlubiyetini Kırşehir Belediye spor'u 2-1 mağlup ederek telafi ettiklerini vurgulayan Basın Sözcüsü Can, maç ile ilgili olarak şunları kaydetti:

"Tarsus idmanyurdumuz bugün Kırşehir Belediye spor maçını kazanarak değerli bir galibiyet almıştır. Önemli Eksiklerimize rağmen maçın hemen başında geriye düşmemize ve ilk yarı kötü bir oyun ortaya koymamıza rağmen galibiyet elde ettik. İkinci yarı iyi bir oyun ortaya koyduk. Devreye golle başlamak oyuncularımıza güven getirdi. İlk yarıdaki kötü futbolumuzu ikinci devrede isteyen, futbol oynayan, mücadele veren bir görüntü sergileyen oyuncularımız, geriden gelerek önce beraberliği sonra ise galibiyet sayısını bulmuştur. Oyuncularımız üzerlerindeki baskıyı atarak, galip gelerek  moral buldular. Kırşehir Belediye spor gibi güçlü rakiplerinden, şampiyonluk kovalayan bir takımı yenerek özgüven kazandılar. Özellikle ikinci yarı ortaya koyduğumuz arzulu futbol ile galibiyeti hak ettik. Galibiyette emeği geçen teknik ekip ve oyuncularımızı kutluyorum. Anlamlı ve büyük galibiyet aldık. Şimdi önümüzde 4 Mart Çarşamba günü Ankara deplasmanın da Mamak Belediye spor maçı var. Bu maça odaklanıp, hazırlanacağız. Kırşehir Belediye spor galibiyeti camiamıza hayırlı olsun. Yönetim kurulu olarak maddi ve manevi her zaman takımımızın  yanında olan Tarsus Belediye Başkanı Sayın Dr. Haluk Bozdoğan'a, Kulüp Başkanımız Serhat Servet Dövenci'ye teşekkür ediyoruz."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.