TARSUS İDMANYURDU, GÜÇ DEPOLUYOR

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus idman yurdu'nda Devre arası Antalya kampı devam ediyor.

Yayın: 16 Ocak 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 16.01.2021 19:53:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Perşembe gününden itibaren Manavgat’ın Side bölgesinde bulunan Linda Resort Hotel’de başlayan hazırlık kampına Teknik Direktör Ergün Penbe’nin raporu dahilinde 22 oyuncu götürüldü.

KAMP KADROSU

11 gün sürecek olan kampta Barış Türkmen, Anıl Demir, Kaplan Tekin, Aytaç Öden, Alperen Pak, Ferhat Duman ,Nurullah Kaya, İbrahim Hırçın , Burak Serez, Onur Şirin ,Cem Aktaş, Ahmet Furkan Özcan, Furkan Çetinkaya, Abdulsamed Karnucu, Mertcan Çam, Suat Kaya, Atilla Yıldırım ,Sefa Durmuş ,Asım Hamzaçebi, Samet Eker, Mahsun Gedikoğlu ve  Ender Yıldırım yer alıyor.

 Antalya’ya sakatlığı bulunan Mert Temizkan doktorların tavsiyesi üzerine götürülmedi.

3 HAZIRLIK  MAÇI OYNANACAK

Sarı lacivertli temsikcimiz kamp süresince 3 hazırlık maçı yapılması bekleniyor.

 27 Ocak 2021 tarihinde Vanspor ile yapacağı maça kadar günde çift idman gerçekleştirecek ola  ekibimiz 25 Ocak 2021 tarihinde Van’a hareket edecek.

DİRGEN VE ERDOĞAN KAMPTA...

Yönetim Kurulu kararınca ,Başkan yardımcıları Akın Dirgen ve Önder Erdoğan kamp süresince Antalya’da bulunarak takımın işleyişi hakkında rapor hazırlayacak ve organizasyonları yürütecek.

Haber: Fırat Maktay

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.