TARSUS İDMANYURDU SEZONA GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYOR

"Van Belediyesi maçına Taraftarlarımızın desteğini yüreğimizde hissederek çıkacağız" Misli. Com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, Van Büyükşehir Belediyesi Spor maçında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirterek, Van Belediyesi karşılaşmasına taraftarlarının desteğini yüreklerinde hissederek çıkacaklarını söyledi.

Yayın: 18 Eylül 2020 - Cuma - Güncelleme: 18.09.2020 11:29:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Basın Sözcüsü Can,Van Büyükşehir Belediyesi maçına hazır olduklarını,  yönetim, teknik ekip ve oyuncular olarak sezona iyi bir giriş yapmak istediklerini kaydederek şunları söyledi:

"2020-2021 sezonuna galibiyetle başlamak istiyoruz. Covid 19 Koronavirüs tedbirleri kapsamında Van Belediyesi maçına Taraftarlarımızdan yoksun çikacağız. Desteklerini yüreğimizde hissedeceğiz.Teknik ekip ve oyuncularımiza güveniyoruz.Sezona 3 puanla başlayarak başarıya ulaşmak için moral bulmak istiyoruz"ifadelelrini kullandı.

FERHAT VE NURALLAH İLE YENİDEN ANLAŞILDI

Tarsus İdmanyurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, takım kaptanları Nurullah ve Ferhat ilw yeniden anlaştıklarını duyurdu.

Ferhat ile Nurullah'ın geçen sezon ki alacaklarından feragat ettiğini, aynı zamanda ise transfer ücretlerinde ise indirim yaptığını kaydeden Basın Sözcüsü Can, iç transfer ile ilgili olarak şunları dile getirdi:

"Ferhat ile Nurullah ile yapılan görüşmemizde Tarsus idmanyurdu'nda kalmak formayı yeniden giymek istediklerini belirttiler. Geçen sezon ki alacaklarından feragat edeceklerini,  aynı zamanda ise transfer ücretindende indirim yapacaklarını belirten Ferhat ve Nurullah ile yeniden anlaşmak için yönetim kurulu ve teknik heyetimizle iştişare  ederk kaptanlarımızla yeniden anlaştık.Her iki tarafa da hayırlı olsun. Ferhat ile Nurullah sözleşme imzalamaların ardından Tarsus idmanyurdu ailesiyle yeniden birarada olmaktan büyük onur, mutluluk ve gurur duyduklarını ifade  etmişlerdir." diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.